Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva u Mojoj pjesmi

Posebno izdanje naše emisije "Moja pjesma" posvetili smo Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva, čiji smo ponosni partner. Djeca i njihova glazba i mjuzikli oduševili su nas krajem svibnja u zagrebačkom MSU. 

Na Festivalu su se u tri kategorije: Mjuzikli, Mladi autori i Školska mjuza natjecala djeca iz 23 osnovne škole iz cijele Hrvatske, a gotovo 600 djece (!) predstavilo je svoje talente koje vrijedno razvijaju na nastavi glazbene kulture, u izvannastavnim glazbenim aktivnostima i u svoje slobodno vrijeme. Nimalo laku odluku o pobjedniku u svakoj kategoriji donio je stručni žiri kojem su se uime HDS ZAMP-a pridružili Goran Karan i Ante Cash, oduševljeni glazbenom snagom djece.

Dio te prekrasne atmosfere pogledajte na našem Youtube kanalu i na CMC televiziji u novom posebnom izdanju "Moje pjesme" i poslušajte kako zvuči "Minon walk", prvoplasirana pjesma mladoga autora Jadrana Mihelčića iz zagrebačke škole Matija Gubec.


Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.