Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Favoriti radijskih postaja pozivaju na koncert

Zanimljiv koncertni tjedan u Zagrebu obilježit će nastupi Vatre, Mayalesa i Pavela, bendova čije su pjesme stalni eksponat domaćih top lista slušanosti. Uz publiku, dijele i međusobno poštovanje jedni prema drugima stoga smo ovu nesvakidašnju najavu iskoristili kako bi vas članovi jednog benda pozvali na koncert svojih kolega...

Niz koncerata otvorit će Vatra dvama nastupima u Tvornici, povodom 18. rođendana benda. Prvi dan, 19. svibnja, predstavit će se u akustičnoj varijanti, dok će dan kasnije, 20. svibnja, na svoje doći ljubitelji „električne Vatre“. „Na Vatru u Tvornici uopće ne treba pozivati jer će ionako biti sold out i neću moći plesati od gužve! Posebno se veselim vidjeti Juru Ferinu i Pavla Miholjevića, uvjeriti se kako ovaj ludi producentski dvojac funkcionira s Vatrom i hoće li biti dovoljno odmorni da par dana kasnije nastupe s Mayalesima. Bit će zakon, vidimo se!", najavio je Petar Beluhan, frontman i autor Mayalesa.

Mayalesi će, pak, u Vintage Industrial Baru, 25. svibnja, promovirati svoj posljednji album „Simbol za sunce“ koji je objeručke prihvatila glazbena kritika hrvatskih medija. Svoje dojmove uoči koncerta podijelio je Aljoša Šerić (Pavel): „Pero, Vlado i ekipa su upravo objavili krasan komad psihodeličnog popa, obnovili i osnažili bend i jako me interesira kako to sve zvuči u novoj postavi. Znajući kako se Mayalesi elegantno nose s promjenom, ne sumnjam u izvrsnost. Napadam prvi red!“.

Koncertni tris u metropoli zaključit će Pavel u Tvornici, 27. svibnja. Bit će to prilika za predstavljanje novog albuma „Družba krivih odluka“, a među publikom će se naći i Ivan Dečak, frontman Vatre: „Ekipa iz Pavela prostrijet će svoje emocije po čitavoj Tvornici kulture. Doletite po svoju dozu suza, smijeha i plesa, pogledajte i poslušajte družbu krivih odluka uživo! Vjerujte mi na riječ, bit će to večer za pamćenje, osim ako ne popijete previše...“.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.